HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska
Brošura Herbalife
Home page Katalog proizvoda Sport & fitness Wellness Herbalife Kontakt
trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent

Trenutno posjetitelja online: 19
trasparent
Stranice za podršku i savjetovanje o Herbalife proizvodima Herbalife neovisni član
trasparent
Email:
info@herba-centar.com
trasparent
Savjetovanje. Preporuka. Vodstvo. Podrška. Informacije.
trasparent
Herbalife sustavi
trasparent
STANIČNA PREHRANA
Inteligentna prehrana
Moj optimalni doručak
trasparent
MRŠAVLJENJE
QuickStart sustav (početni sustav)
Thermostart sustav za kontrolu težine
trasparent
HERBALIFE POČETAK
Start paket
Probni paket
trasparent
HERBALIFE KORISNICI
Zadovoljni korisnici
trasparent
HERBALIFE EXTRA
Čokoladom do mršavljenja
Garcinia cambogia za vitku liniju
trasparent
Ciljana ishrana
trasparent
Aktivno tijelo
Uravnotežena probava
Dobar imunitet
Dobro starenje
Dobrobit srca
Vitalnost
trasparent
AKTUALNO
Detoksikacija tijela – čišćenje organizma
Kako promijeniti svoje prehrambene navike?
Arhiva tekstova
Prehrambeno stanje u Hrvatskoj !
Sport & Trening
trasparent
Priprema za aktivan život
Izabrati pravo vježbanje
Savjeti za kondiciju
Dobrobiti fizičke aktivnosti
Fitness za svaku dob
Važnost sportske prehrane
Nadopuna prehrane sportaša
Što biste željeli najbolje za vas i vaše tijelo
 
Snaga  proteina
Herbalife Story
trasparent
Herbalife story
Jamstvo kvalitete
Naš proizvod
Herbalife Cellular Nutrition
Herbalife Cellular & Molecular Nutrition Lab
Znanstveni savjetodavni odbor
trasparent
Poslovna mogućnost
trasparent
Dogovorite sastanak
Poslovna prilika
Organizacija i Marketing
Postani distributer
Promjenite svoj život
Zašto raditi Herbalife
trasparent
WELLNESS LIFESTYLE
Vaša predodžba o sebi
Počnite s pozitivnim promjenama danas
Što je to wellness?
Wellness revolucija
trasparent
trasparent
Otkrij dobrostanje tijela
Fitness stil života (Fitness Lifestyle)
Izgradite bolji život
Holistički pristup doživotnom dobrostanju
Što je to nutricijsko osiguranje?
Dosta vam je mesa ?
Hrana u bojama
Dinamična prehrana
Suplementi koji život znače
trasparent
Testirajte se
trasparent
Izračunajte svoj BMI
Koliko je opasan Vaš umor ?
Jedete li uravnoteženo i dovoljno ?
trasparent
Pitanja i odgovori
trasparent
Apetit i glad
Općenito
Presporo mršavljenje
Korištenje lijekova
Različiti problemi
Ostalo što niste znali o Herbalife-u
trasparent
 
 
 
trasparent
Podijeli | |
trasparent
 

Znanstveni savjetodavni odbor

 
Kao potpora Herbalifeovoj posvećenosti da u razvijanju proizvoda zauzme istaknuto mjesto u industriji proizvoda za zdravlje Herbalife preuzima vodstvo u znanstvenom i nutricionističom napretku. Upotrebljavamo i povezujemo resurse našeg novog Znanstveno savjetodavnog odbora (SAB) i Laboratorija za staničnu i molekularnu nutricionistiku Mark Huges.
 
Znanstvenici našeg Znanstveno savjetodavnog odbora nadziru inovativna istraživanja o korištenju nutricionističkih za poboljšanje zdravlja i kontrolu težine. Putem proučavanja sinergističkih kombinacija biljnih mješavina oni pokreću razvoj proizvoda. Njihovi klinički podaci potvrđuju pozitivne učinke po zdravlje specifičnih biljaka i pridodaju `dotjerivanju` naših preciznih formulacija. Članovi odbora su, zapravo upravitelji naših proizvodnih istraživanja koji usmjeravaju razvoj novih proizvoda i linija ekspanzije osiguravajući pritom kvalitet, efikasnost i sigurnost naših proizvoda.
 
Naš upravo sastavljen Savjetodavni tim, nadalje predstavlja jedinstveni edukativni resurs globalnoj mreži Herbalife distributera. Ovi znanstvenici svakodnevno pružaju savjete za pitanja koja su u svezi sa korištenjem i pozitivnim učincima Herbalife proizvoda. U stalnom kontaktu sa distributerima, odbor koristi povratne informacije distributera kako bi procijenio i odlučio o obuci koja im je potrebna, te u skladu sa istim razvio edukativne programe u budučnosti.
 
Naš Znanstveni savjetodavni odbor je tim zdravstvenih profesionalaca koji vode i usmjeravaju sve naše vodeće inovacije, znanstvena istraživanja i testiranja. Uloga odbora je osigurati da naši proizvodi zadovolje i premaše najviše standarde u prehrambenoj industriji. Vodstvo Znanstvenog savjetodavnog odbora čine vrhunski stručnjaci iz područja medicine, nutricionizma i ljudske prehrane.
 
David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.
Predsjednik Znanstvenih i medicinsko- savjetodavnih odbora
 
 
Dr. David Heber predsjedavajući je Herbalifeovog Znanstveno-medicinskog odbora koji sadrži 12 svjetski renomiranih znanstvenika, te Medicinsko-savjetodavnog odbora, u čijem radu sudjeluju vodeći znanstvenici i liječnici. Odbori podržavaju kompanijin interni tim za razvoj proizvoda pružanjem stručnih savjeta o pretilosti i ljudskoj prehrani sadržanih u materijalima za edukaciju o proizvodima i marketinškim materijalima, kao i kroz nadzor i davanje savjeta o istraživanju i razvoju proizvoda.
 
Glavni predmet istraživanja dr. Hebera je tretiranje pretilosti i prehrana u prevenciji i tretmanu karcinoma. On je direktor Centra za ljudsku prehranu na Kalifornija univerzitetu u Los Angelesu*. Dr. Heber je na Medicinskoj školi UCLA fakulteta od 1978. a trenutno je profesor medicine i javnog zdravstva, te osnivački voditelj Odjela za kliničku prehranu na Odjelu medicine.
 
Na UCLA vodi Odjel za klinička ispitivanja kojeg fundira Nacionalni institut za karcinom, te subvencije za prehranu i pretilost Nacionalnog zdravstvenog instituta. Pet je godina vodio UCLA Centar za istraživanje prehrambenih dodataka u biljkama fundiran od strane Nacionalnog zdravstvenog instituta
 
Dr. Heber je uključen u knjige „Najbolji liječnici u Americi“ i „Tko je tko u Americi“. Uz to što je napisao više od 70 znanstvenih članaka i 2 profesionalna članka pregledana od strane znanstvenika, napisao je i četiri knjige: „Prirodni lijekovi za zdravo srce“, „Odluke o prehrani“, „Koje je boje vaša prehrana?“ i „Prehrana za L.A. oblik“.
 
Dr. Heber je diplomirao kemiju kao jedan od najboljih u klasi (Magna Cum Laude) na UCLA 1969; ima diplomu liječnika s Harvard Medicinske škole, 1973; doktorat iz fiziologije, Kalifornija univerzitet, 1978. Ima certifikate Odbora za internu medicinu, endokrinologiju i metabolizam Američkog odbora za internu medicinu, te kliničku prehranu Američkog odbora za prehranu.
 
dr. Luigi Gratton, M.P.H.
potpredsjednik, Medicinski poslovi i obrazovanje
 
 
Kao potpredsjednik Medicinskih poslova i obrazovanja, dr. Luigi Gratton koordinira strateški menadžment i upravljanje Herbalifeovim Medicinsko-savjetodavnim odborom kako bi osigurao da distributeri potpuno razumiju proizvode, njihove sastojke i dobrobiti. On upravlja i svakodnevnim operacijama Odjela za medicinske poslove i obrazovanje, te na taj način osigurava da se na sve upite s područja medicine odgovori brzo i točno.
 
Dr. Gratton usko surađuje s trenerima distributera u cijelome svijetu kako bi osigurao prijenos točnih informacija o proizvodima. Osim toga, predaje na velikim Herbalifeovim skupovima unapređujući znanje distributera o Herbalifeovim proizvodima.
 
Napisao je mnogobrojne članke o prehrani i pretilosti, te sudjelovao u televizijskim emisijama govoreći o prehrani, medicini protiv starenja, sportskoj prehrani i drugim područjima medicine.
 
Dr. Gratton je diplomirano na području znanosti, te ima magisterij iz područja javnog zdravstva s University of California u Los Angelesu. Na Mount Sinai Medical School of New York University dobio je diplomu liječnika, a obiteljsku medicinu je specijalizirao u Los Angeles County Hubert Humphrey Family Medicine Center. Završio je postdiplomski studij iz kliničke prehrane na Medical School David Geffen na UCLA University. Dodatno, dr. Gratton je radio kao liječnik opće prakse u obiteljskoj medicini i kao klinički liječnik na UCLA Center for Human Nutrition na programu rizičnog faktora pretilosti.
 
Dr. Gratton nosi titulu diplomata s The American Board of Family Practice, te je specijalist kliničke prehrane.
 
dr. Louis Ignarro
Znanstveno-savjetodavni odbor
 
 
Dr. Louis Ignarro član je Herbalifeovog Znanstveno-savjetodavnog odbora koji savjetuje kompaniju u pogledu napretka postignutog u znanosti prehrane.
 
Dr. Ignarro je dao nevjerojatan doprinos znanosti. Njegovi su napori nagrađeni Nobelovom nagradom za fiziologiju ili medicinu 1998. godine za njegovo otkriće dušičnog oksida i dobrobiti koje on daje ljudskom tijelu. Njegov rad je od tada doveo do dodatnih istraživanja dušičnog oksida znanstvenika u cijelom svijetu. Nakon rada s Herbalifeom na razvijanju Niteworksa™, dijetetskog dodatka prehrani stvorenim da potakne vlastitu tjelesnu proizvodnju dušičnog oksida, dr. Ignarro je postao član kompanijinog Znanstveno-savjetodavnog odbora.
 
Dr. Ignarro je trenutno priznati profesor farmakologije na UCLA School of Medicine na Odjelu za molekularnu i medicinsku farmakologiju u Los Angelesu kojemu se pridružio 1985. godine. Prije dolaska u Kaliforniju 12 je godina radio kao profesor farmakologije na Medicinskoj školi Tulane univerziteta u New Orleansu. Prije toga, Ignarro je radio kao znanstvenik u istraživačkom odjelu farmaceutskog ogranka CIBA-GEIGY korporacije u New Yorku.
 
Dr. Ignarro je objavio bezbroj članaka o svojem istraživanju. Uz Nobelovu* nagradu 1998. primio je i Basic Research Prize (nagrada za temeljno istraživanje) američke Udruge Srce kao priznanje za njegov veliki doprinos napretku kardiovaskularne znanosti. Iste je godine primljen u Nacionalnu Akademiju znanosti, a slijedeće godine u Američku Akademiju umjetnosti i znanosti.
 
Osnivač je Društva dušičnog oksida, te je osnivač i urednik „Biologije i kemije dušičnog oksida“. Dr. Ignarro ima diplomu iz farmakologije s Kolumbija univerziteta (1962.) i doktorat iz farmakologije, Minesota univerzitet (1966.). Primio je post-doktorat iz kemijske farmakologije na Nacionalnom zdravstvenom institutu 1968. godine.
 
Louis Ignarro istraživanja
 
 
 
 
 
 
 
Dobrodošli !
trasparent
Logirajte se
trasparent
Registrirajte se te ostvarite mogućnost savjetovanja, informacije o svim ponudama, preporuke proizvoda za korištenje, te pregleda plana jelovnika i mogućnost učlanjenja.
trasparent
Registrirani korisnici imaju brojne prednosti.
trasparent
Pravila privatnosti
trasparent
Formula 1 Shake mix
trasparent
Formula 1 Nutritional Shake Mix
Zašto Formula 1?
Formula 1 kao idealan doručak
Kako funkcionira Formula 1?
Kako pripremiti shake napitak
Ukusni recepti za Formulu 1
trasparent
trasparent
trasparent
Katalog proizvoda
Accessories
trasparent
trasparent
Klijent logiranje
VIP ID log
TVideo & Multimedia
Conference Video Link
HOM Online
OTKRIJTE HERBALIFE
trasparent
Beta heart
trasparent
Team Herbalife
trasparent
Today Magazine
trasparent
INFO BOX
trasparent
Postanite Herbalife distributer
Pošaljite mi Vaš katalog
Pošalji katalog mojem prijatelju/ici
trasparent
POSJETITE NAS
trasparent
Početak suradnje
trasparent
PREHRANA & DOBROSTANJE
Pravila kvalitetnog mršavljenja
Level 10 Transformacija tijela u 90 dana
Garcinia Cambogia za vitku liniju
Razlika koju čine Herbalife proizvodi
Zdrava prehrana
Prirodan poticaj za uspješan dan!
Ja sam gladan!
Stručnjaci kažu da smo ono što jedemo
Važnost vlakana u ishrani
Prehranom do manje kilograma i poboljšanja dobrostojanja
Koliko znamo o obnovi organizma
Hrana budućnosti
Zašto jedemo i kad nismo gladni
Dodaci prehrani koji jačaju imunitet
Voda i vaše dobrostanje tijela
Vodič za dobrostanje zimi
Voda i vaše tijelo
Prikladno reagiranje na glad
Kako se danas hranimo?
Uspješna kontrola težine
trasparent
Zima je stigla - Herbalife
DEBLJINA I CELULIT
trasparent
Debljina i celulit
Koža poput breskve
Fit u formi
trasparent
MRŠAVLJENJE
trasparent
Zašto se debljamo?
Jeste li tip jabuke ili kruške
Od sala do mišića
Kako mršaviti kvalitetno
Malim koracima do velikih rezultata
I umjereni gubitak težine pruža bolje dobrostanje
Program za mršavljenje
Mršavite na pravim mjestima
Tjedni jelovnik
Shake recepti
trasparent
VOLITE SVOJU KOŽU
trasparent
Volite svoju kožu
Vitamini za kožu
Hidratacija kože iz dana u dan
Vježbanje i lijepa koža
Njega kože 21. stoljeća
trasparent
Anketa
trasparent
Moja tjelesna tezina trenutno je

Normalna
do 5 kg viska
do 10 kg viska
od 10-20 kg viska
vise od 20 kg viska


Rezultati
trasparent
 
 
 
 
KontaktOpće informacijeVažno za proučiti Knjiga dojmovaKatalog proizvodaHome
© 2012. Nrg fit.com - Sva prava pridržana - Design & Development OlympiaStudio
 
Svaka zloupotreba kao što je prijepis tekstova, kopiranje, umnožavanje, distribuiranje, razmjena svih podataka, korištenje programa i designa na vlastitim stranicama korisnika, komercijalna upotreba podataka za objavljivanje oglasa za poduzeća, trgovine, distributere i sl., predstavlja povredu zaštićenih autorskih prava i kažnjiva je zakonom.
trasparent

Nutrition Club Herba Centar Herbalife Youtube Herba Centar Herbalife Facebook