HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska
Brošura Herbalife
Home page Katalog proizvoda Sport & fitness Wellness Herbalife Kontakt
trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent

Trenutno posjetitelja online: 25
trasparent
Stranice za podršku i savjetovanje o Herbalife proizvodima Herbalife neovisni član
trasparent
Email:
info@herba-centar.com
trasparent
Savjetovanje. Preporuka. Vodstvo. Podrška. Informacije.
trasparent
Herbalife sustavi
trasparent
STANIČNA PREHRANA
Inteligentna prehrana
Moj optimalni doručak
trasparent
MRŠAVLJENJE
QuickStart sustav (početni sustav)
Thermostart sustav za kontrolu težine
trasparent
HERBALIFE POČETAK
Start paket
Probni paket
trasparent
HERBALIFE KORISNICI
Zadovoljni korisnici
trasparent
HERBALIFE EXTRA
Čokoladom do mršavljenja
Garcinia cambogia za vitku liniju
trasparent
Ciljana ishrana
trasparent
Aktivno tijelo
Uravnotežena probava
Dobar imunitet
Dobro starenje
Dobrobit srca
Vitalnost
trasparent
AKTUALNO
Detoksikacija tijela – čišćenje organizma
Kako promijeniti svoje prehrambene navike?
Arhiva tekstova
Prehrambeno stanje u Hrvatskoj !
Sport & Trening
trasparent
Priprema za aktivan život
Izabrati pravo vježbanje
Savjeti za kondiciju
Dobrobiti fizičke aktivnosti
Fitness za svaku dob
Važnost sportske prehrane
Nadopuna prehrane sportaša
Što biste željeli najbolje za vas i vaše tijelo
 
Snaga  proteina
Herbalife Story
trasparent
Herbalife story
Jamstvo kvalitete
Naš proizvod
Herbalife Cellular Nutrition
Herbalife Cellular & Molecular Nutrition Lab
Znanstveni savjetodavni odbor
trasparent
Poslovna mogućnost
trasparent
Dogovorite sastanak
Poslovna prilika
Organizacija i Marketing
Postani distributer
Promjenite svoj život
Zašto raditi Herbalife
trasparent
WELLNESS LIFESTYLE
Vaša predodžba o sebi
Počnite s pozitivnim promjenama danas
Što je to wellness?
Wellness revolucija
trasparent
trasparent
Otkrij dobrostanje tijela
Fitness stil života (Fitness Lifestyle)
Izgradite bolji život
Holistički pristup doživotnom dobrostanju
Što je to nutricijsko osiguranje?
Dosta vam je mesa ?
Hrana u bojama
Dinamična prehrana
Suplementi koji život znače
trasparent
Testirajte se
trasparent
Izračunajte svoj BMI
Koliko je opasan Vaš umor ?
Jedete li uravnoteženo i dovoljno ?
trasparent
Pitanja i odgovori
trasparent
Apetit i glad
Općenito
Presporo mršavljenje
Korištenje lijekova
Različiti problemi
Ostalo što niste znali o Herbalife-u
trasparent
 
 
 
trasparent
Podijeli | |
trasparent
 

Herbalife i Sport

Za zdravlje našeg organizma potrebne su uravnotežene vježbe i sportovi u kojima je cijelo tijelo aktivno, od srca i pluća do mišića. Već ptice na grani znaju da bi čovjek bio apsolutno zdrav treba se kretati, baviti sportom te imati zdravu i uravnoteženu prehranu. Svatko sebi bira sport koji će ga pokrenuti i u kojem će uživati.
 
Mi Vam za to možemo ponuditi odgovarajuće proizvode!
 
Onaj koji se fitnessom jako 'potroši', mora to nadoknaditi kvalitetnim dodacima prehrani. To možete postići vrhunskim kvalitetnim Herbalife-ovim proizvodima.
 
HERBALIFEOVI stručnjaci jamče vrhunsku kvalitetu.
 
nanost o prehrani, medicini i vrhunski sportaši donose nam informacije i znanje, koje se koristi u proizvodnji što boljih proizvoda, pomoću kojih možete postići veći uspjeh u vašem treniranju. Sa stručnjacima iz svih područja, koji se bave unaprijeđenjem sporta i prehrane, nastojimo vam uvijek ponuditi nove i različite proizvode sa što boljim djelovanjem. Naime, mi želimo da vi što više postignete u svom cilju.
 
Herbalife i sport
 
Ukoliko ste početnik sportaš, koji se sportom ne želi baviti samo rekreativno, već žele postizati vrhunske rezultate shvatit ćete da uobičajena prehrana sa dnevnim preporučenim vrijednostima hranjivih tvari nije dovoljna kako bi postizali vrhunske rezultate. Oni iskusniji sportaši te činjenice imaju već u "malom prstu" kao i sva znanja o suplementima prehrani koje koriste kako bi njihovi rezultati govorili o njima.
 
Manjak vitalnosti može biti znak potrebe za dodacima u prehrani. Kako se možete osloboditi tog osjećaja tromosti? Brza pomoć iz šalice kave ili slatkog zalogaja neće dugo trajati, no prirodna alternativa na biljnoj bazi može pružiti željeni učinak.
 
Svakome sportašu mora se pristupati individualno što se tiče dodavanja suplemenata prehrani zbog različite potrošnje energije, snage i izdržljivosti te različitih potreba za poboljšanjem fizičkih performansa ovisno o sportu kojim se bave. Upravo zbog te različitosti, danas ćemo se zadržati na sportašima koji se bave fitnessom i suplementima koji su, sukladno s time, njima potrebni.
 
1. Proteinski suplementi
 
Proteinski su suplementi prije svega potrebni za izgradnju mišićne mase, a sastoje se od aminokiselina koje služe upravo tome. Preporuča se uzimanje 2-3 grama po kilogramu dnevno. postoje različiti izvori proteina – oni iz sirutke koji se brzo probavlja, stoga ga je najbolje uzimati nakon treninga kada je organizmu i potrebno najviše proteina; soje koja je izvor proteina za vegetarijance iako se ne apsorbira toliko brzo, jajeta (albumina) se probavlja srednjom brzinom stoga ga se može konzumirati u bilo koje doba.
 
Proteini Herbalife
 
Koncentrati ili smjese svih ovih proteina bolji su od zasebnog konzumiranja bilo kojeg drugog proteina (meso, jaja, casein) zbog različitog vremena probave, odnosno prilagođavanja vremena koje vam najviše odgovara s obzirom na raspored treninga. Vrlo se jednostavno spravljaju i imaju brži i kvalitetniji učink na izgradnju mišićnog tkiva te obnovu organizma.
 
Ovdje možete direktno pogledati sve proizvode u Herbalife liniji koji sadrže različite izvore protina i koji se koriste u različitim vremenim.
 
Formula 1 shake mix je kombinacija sojinih proteina s sporo apsorbirajućim ugljikohidatima, vitaminima, mineralima te nezasićenim masnim kiselinama. Odličan proizvod za vraćanje energije i oporavak organizma nakon treninga. Napravite shake napistak nakon treninga i dodajte Formulu 3 u njega tako ćette kao sportša dobiti sve što vam je potrebno nakon treninga. Uz taj obrok uzmite još dodatak multivitamina Formula 2.
 
Formula 3 je individualizirani proteinski dodatak na bazi sirutkinih proteina. Čisti protein koji se može dodavati shake od Formule 1 kako bi se povećala količina proteina po obroku ili se konzumirati zasebno kao čisti proteinski obrok za izgradnju suhe mišićne mase.
 
Proteinska pločica kao međuobrok koji daje energiju nakon treninga ili u vrijeme pojave umora. Energetska pločica za mišiće s visokim sadržajem proteina i vrlo malo masnoća prelivena čokoladom. Dolazi u tri okusa: čokolada, vanilija i voćni okus.
 
2. Multivitamini i minerali
 
Poput svih dodataka i multivitamini su neizbježni za zdravlje aktivnih sportaša, prije svega jer djeluju na slobodne radikale koji se oslobađaju jakom oksigenacijom stanica prilikom intenzivnih treninga stoga se antioksidanti moraju konzumirati u većim količinama.
 
Od multivitami i minerala preporučujemo vam korištenje slijedećeih proizvoda:
 
Formula 2 Multivitaminski kompleks bogat svim potrebnim vitaminima za jačanje organizma uz treninge i veće napore te kao dodatak prehrani osiromašenoj vitaminima za jačanje imuniteta. Ovo je formula koja između svih potrebnih vitamina sadrži vitamin B6, cink te magnezij
 
Minerale gubimo znojenjem, naročito kada je vruće jer se i bez pretjerane fizičke aktivnosti pojačano znojimo. Osim toga, za vrijeme treninga pojačano unosimo tekućinu, najčešće običnu vodu, koja bez soli doslovno "ispire" minerale koje smo ranije unijeli u tijelo te tako lako dolazi do deficita ukoliko ih ne obnavljamo.
 
Već i ptice na grani znaju da hrana nije više onoliko bogata nutrijentima kao prije desetak godina i ako ne jedete kilogram voća dnevno, gotovo isto toliko povrća, dvostruke porcije ribe i mesa, minerala i vitamina u našim organizmima najčešće nedostaje. Osim toga, uz toliku količinu povrća i voća, gdje bi imali mjesta i za izvore proteina? Šalu na stranu, suplementi su u ovom slučaju i više nego dovoljni.
 
3. Masne kiseline
 
Vrlo su važne za naš orgnizam. Masne kiseline su sastavni dijelovi molekula masti i ulja. Ljudskom organizmu je za njegovo normalno funkcioniranje neophodan čitav spektar nezasićenih masnih kiselina, jer su one same sastavni dio organizma (membrane stanica, razni hormoni i enzimi). Brojne istraživačke studije pokazuju, da češća uporaba omega-3 masnih kiselina u obliku EPA (eikozapentaenske kiseline) u terapijskom djelovanju dovodi do značajnijeg smanjenja rizika bolesti krvožilnog sustava. Ravnoteža nezasićenih masnih kiselina u organizmu ključan je element održanja povoljne ravnoteže hormona i zdravog života.
 
Herbalifeline proizvod koji sadrži Omega 3 masne kiseline, vrlokorisne DHA i EPA masne kisleine, koje osim što bitno smanjuju rizik od infarkta i moždanog udara, djeluju i na mnoge razne upale. Kada govorimo o upali mišića koja se javlja nakon treninga (popularno "muskulfiber"), obično mislimo na bolan osjećaj u mišićima koji su bili aktivni tijekom treninga. Sigurno ne želite da vas nešto boli i želite se na bilo koji način riješiti takvog neugodnog osjećaja. Proizvod je vrlo koristan jer pomaže srce i krvožilni sustav, zglobove, kognitivne funkcije i raspoloženje.
 
Dakle, želite li optimalne rezultate u izgradnji mišića, počnite i držite se gore navedene osnove. Kada dodajete neke daljnje suplemente, važno je da ih dodajete jednog po jednog jer ćete jedino tako sa sigurnošću moći reći koji od njih za vas ima više, a koji manje učinka.
 
Više o korištenju Herbalofe proizvoda unutar sporta potražite na web stranici www.sport.nrg-fit.com Energy Fitness daje više od sporta.
 
 
Dobrodošli !
trasparent
Logirajte se
trasparent
Registrirajte se te ostvarite mogućnost savjetovanja, informacije o svim ponudama, preporuke proizvoda za korištenje, te pregleda plana jelovnika i mogućnost učlanjenja.
trasparent
Registrirani korisnici imaju brojne prednosti.
trasparent
Pravila privatnosti
trasparent
Formula 1 Shake mix
trasparent
Formula 1 Nutritional Shake Mix
Zašto Formula 1?
Formula 1 kao idealan doručak
Kako funkcionira Formula 1?
Kako pripremiti shake napitak
Ukusni recepti za Formulu 1
trasparent
trasparent
trasparent
Katalog proizvoda
Accessories
trasparent
trasparent
Klijent logiranje
VIP ID log
TVideo & Multimedia
Conference Video Link
HOM Online
OTKRIJTE HERBALIFE
trasparent
Beta heart
trasparent
Team Herbalife
trasparent
Today Magazine
trasparent
INFO BOX
trasparent
Postanite Herbalife distributer
Pošaljite mi Vaš katalog
Pošalji katalog mojem prijatelju/ici
trasparent
POSJETITE NAS
trasparent
Početak suradnje
trasparent
PREHRANA & DOBROSTANJE
Pravila kvalitetnog mršavljenja
Level 10 Transformacija tijela u 90 dana
Garcinia Cambogia za vitku liniju
Razlika koju čine Herbalife proizvodi
Zdrava prehrana
Prirodan poticaj za uspješan dan!
Ja sam gladan!
Stručnjaci kažu da smo ono što jedemo
Važnost vlakana u ishrani
Prehranom do manje kilograma i poboljšanja dobrostojanja
Koliko znamo o obnovi organizma
Hrana budućnosti
Zašto jedemo i kad nismo gladni
Dodaci prehrani koji jačaju imunitet
Voda i vaše dobrostanje tijela
Vodič za dobrostanje zimi
Voda i vaše tijelo
Prikladno reagiranje na glad
Kako se danas hranimo?
Uspješna kontrola težine
trasparent
Zima je stigla - Herbalife
DEBLJINA I CELULIT
trasparent
Debljina i celulit
Koža poput breskve
Fit u formi
trasparent
MRŠAVLJENJE
trasparent
Zašto se debljamo?
Jeste li tip jabuke ili kruške
Od sala do mišića
Kako mršaviti kvalitetno
Malim koracima do velikih rezultata
I umjereni gubitak težine pruža bolje dobrostanje
Program za mršavljenje
Mršavite na pravim mjestima
Tjedni jelovnik
Shake recepti
trasparent
VOLITE SVOJU KOŽU
trasparent
Volite svoju kožu
Vitamini za kožu
Hidratacija kože iz dana u dan
Vježbanje i lijepa koža
Njega kože 21. stoljeća
trasparent
Anketa
trasparent
Moja tjelesna tezina trenutno je

Normalna
do 5 kg viska
do 10 kg viska
od 10-20 kg viska
vise od 20 kg viska


Rezultati
trasparent
 
 
 
 
KontaktOpće informacijeVažno za proučiti Knjiga dojmovaKatalog proizvodaHome
© 2012. Nrg fit.com - Sva prava pridržana - Design & Development OlympiaStudio
 
Svaka zloupotreba kao što je prijepis tekstova, kopiranje, umnožavanje, distribuiranje, razmjena svih podataka, korištenje programa i designa na vlastitim stranicama korisnika, komercijalna upotreba podataka za objavljivanje oglasa za poduzeća, trgovine, distributere i sl., predstavlja povredu zaštićenih autorskih prava i kažnjiva je zakonom.
trasparent

Nutrition Club Herba Centar Herbalife Youtube Herba Centar Herbalife Facebook