HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska
Brošura Herbalife
Home page Katalog proizvoda Sport & fitness Wellness Herbalife Kontakt
trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent

Trenutno posjetitelja online: 25
trasparent
Stranice za podršku i savjetovanje o Herbalife proizvodima Herbalife neovisni član
trasparent
Email:
info@herba-centar.com
trasparent
Savjetovanje. Preporuka. Vodstvo. Podrška. Informacije.
trasparent
Herbalife sustavi
trasparent
STANIČNA PREHRANA
Inteligentna prehrana
Moj optimalni doručak
trasparent
MRŠAVLJENJE
QuickStart sustav (početni sustav)
Thermostart sustav za kontrolu težine
trasparent
HERBALIFE POČETAK
Start paket
Probni paket
trasparent
HERBALIFE KORISNICI
Zadovoljni korisnici
trasparent
HERBALIFE EXTRA
Čokoladom do mršavljenja
Garcinia cambogia za vitku liniju
trasparent
Ciljana ishrana
trasparent
Aktivno tijelo
Uravnotežena probava
Dobar imunitet
Dobro starenje
Dobrobit srca
Vitalnost
trasparent
AKTUALNO
Detoksikacija tijela – čišćenje organizma
Kako promijeniti svoje prehrambene navike?
Arhiva tekstova
Prehrambeno stanje u Hrvatskoj !
Sport & Trening
trasparent
Priprema za aktivan život
Izabrati pravo vježbanje
Savjeti za kondiciju
Dobrobiti fizičke aktivnosti
Fitness za svaku dob
Važnost sportske prehrane
Nadopuna prehrane sportaša
Što biste željeli najbolje za vas i vaše tijelo
 
Snaga  proteina
Herbalife Story
trasparent
Herbalife story
Jamstvo kvalitete
Naš proizvod
Herbalife Cellular Nutrition
Herbalife Cellular & Molecular Nutrition Lab
Znanstveni savjetodavni odbor
trasparent
Poslovna mogućnost
trasparent
Dogovorite sastanak
Poslovna prilika
Organizacija i Marketing
Postani distributer
Promjenite svoj život
Zašto raditi Herbalife
trasparent
WELLNESS LIFESTYLE
Vaša predodžba o sebi
Počnite s pozitivnim promjenama danas
Što je to wellness?
Wellness revolucija
trasparent
trasparent
Otkrij dobrostanje tijela
Fitness stil života (Fitness Lifestyle)
Izgradite bolji život
Holistički pristup doživotnom dobrostanju
Što je to nutricijsko osiguranje?
Dosta vam je mesa ?
Hrana u bojama
Dinamična prehrana
Suplementi koji život znače
trasparent
Testirajte se
trasparent
Izračunajte svoj BMI
Koliko je opasan Vaš umor ?
Jedete li uravnoteženo i dovoljno ?
trasparent
Pitanja i odgovori
trasparent
Apetit i glad
Općenito
Presporo mršavljenje
Korištenje lijekova
Različiti problemi
Ostalo što niste znali o Herbalife-u
trasparent
 
 
 
trasparent
Podijeli | |
trasparent
 

KAKO MRŠAVITI

 
Što je mast u našem tijelu? Skladište energije, dobiveno iz neadekvatnog unosa hrane. Za što je namijenjena mast? Da se potroši fizičkom aktivnošću.
Ako te činjenice prihvaćamo, nema ništa lakšeg nego da ih ispoštujemo!
Istraživanja vezana za metabolizam masti trajala su desetljećima. Teko početkom devedesetih godina su totalno sagledana i međusobno povezana, te se tek od tada na tržištu nalaze suplementi koji omogućavaju iskorištavanje masti kao izvor energije uz adekvatnu prehranu i fizičku aktivnost.
 

Pitanje iz prakse:

 

"Dajte mi nešto za topiti mast!"

 
Da je metabolizam masti tako jednostavan i da se masti mogu topiti za nama bi hodanjem i trčanjem ostajali masni tragovi! Znamo da toga nema.
Energija za rad mišića nastaje u mitohondrijima. Gdje se oni nalaze? U svakoj mišićnoj stanici nalazi ih se do desetak i "plivaju" u citoplazmi. U fizičkoj aktivnosti, nažalost, prvi izvor energije su glikogeni, ugljikohidrati smješteni prvenstveno u jetri, mišićima i krvotoku. Tek kad se te zalihe potroše za 20-30 minuta adekvatne fizičke aktivnosti počinjemo koristit drugi izvor energije a to su naše masne stanice!
 

Kako osigurati nesmetan metabolizam masti?

 

Povećati fizičku aktivnost

 
Gdje se nalaze naše masne zalihe? Na puno mjesta, "razbacane" individualno po našem tijelu i još k tome zaštićene opnama. Kako ćemo osigurati da se mast emulgira, izvuče i transportira u mišiće u cilju prevođenja u energiju? Za to služi Thermojetics napitak. Taj napitak je namjenjem sportašima da u svojoj aktivnosti koriste masne zalihe kao dodatni izvor energije. Na taj način produže vrijeme ulaska u katabolizam.
Isto tako će pomoći svakoj osobi koja ima problema sa masnim naslagama, a žele smršaviti, da uz vrlo malu fizičku aktivnost (rekreativni sport 20-30 minuta, šetnja, vožnja bicikla ili okopavanje vrta) potaknu sagorijevanje masnih zaliha što će rezultirati sa smanjenjem obujma bedara, stražnjice, bokova i trbuha. Dovoljno je popiti napitak 10-15 minuta prije obavljanja aktivnosti, što će odmah rezultirati sa pojačanom energijom, a kasnije s gubitkom masnih naslaga.
 

Povećati razinu topline tijela u toku radne aktivnosti

 
Cilj je da s tom toplinom starije tvrdokorne masne naslage ne budu više krute već uljaste odnosno što više tekuće. U početku su se koristila sauna odijela, trenirke od nepropusnog materijala poput šuškavca. To je napušteno zbog zdravstvenih tegoba pa i smrtnih slučajeva kod starije populacije zbog velikih napora u ljudskom tijelu kod nerazumne i pretjerane aktivnosti. Svi žele što prije doći do rezultata, te zbog toga prelaze granice mogućnosti svoga tijela s obzirom na godine i kondiciju. Dolazilo je do puknuća kapilara i moždanih udara. Nakon šuškavaca došli su u modu neoprenski pojasi iz materijala za ronilačka odijela, tzv. "pojasevi za mršavljenje". Stavljaju se na tijelo na mjesta bogata masnim zalihama. Na tom mjestu zapriječena je radijacija topline u okolinu pa su starije masne naslage zbog parcijalno toplijeg nivoa tijela tu bile uljaste i više tekuće.
 
Napušteno je i to jer je ustanovljeno da dosta biljaka (Guarana, zeleni čaj, ginseng, itd.) ubrzavaju naše procese u metabolizmu, što ima za posljedicu porast toplinske razine tijela te je efekt jednak za starije masne naslage. Mogu se uzimati i posebno kao dodatak u sistemu izbora suplemenata za mršavljenje. Ove biljke ćete naći u našem proizvodu pod istoimenim nazivom Guarana, a zeleni čaj se nalazi u Thermojetics napitku.
 

Multivitamini i multiminerali

 
Uzimanje tih suplemenata osigurava maksimizaciju raznih funkcija u metabolizmu našeg tijela. Neki radovi i studije pokazuju da uz te preparate obim metabolitičkih funkcija bude i do 20-30% veći. To znači da je uz takve suplemente takav i rezultat prevođenja masti u energiju. Kada nema multivitamina i multiminerala, nivo metabolizma je na nižoj razini te i suplementi imaju manji učinak! Proizvodi bogati sa vitaminima i mineralima su Formula 3 i Formula 4.
 

Piti dosta vode

 
Otpadni dio iz metabolizma završava u našem urinarnom traktu. To ima za posljedicu češće mokrenje jer ga se tijelo želi što prije riješiti. Što uraditi da se to osigura i olakša? Treba piti dosta tekućine da se što brže i kvalitetnije riješimo tog otpada boljim ispiranjem urinarnog trakta. Kako bi se organizam što kvalitetnije očistio pomoći će proizvod Formula 2, na bazi trava i jabučnog octa. Ne samo što će očistiti probavni trakt i odmastiti crijevne resice, nego će i regulirati probavu.
 

Minimalna dnevna fizička aktivnost

 
Mast je u našem tijelu uskladištena energija i namijenjena za trošenje fizičkom aktivnošću. Drugim riječima, bez aktivnosti nema mršavljenja ili definicije.
Kako i što fizički raditi za najbolji učinak? Kakvom aktivnošću ćemo imati zadovoljavajući i maksimalan rezultat? Jasno je da treba koristiti onaj mišićni sklop koji u našem tijelu troši najviše energije. To samo mišići nogu i prema tome dolazi u obzir vožnja bicikla (sobnog ili klasičnog), steper, trčanje, plivanje, rolanje, planinarenje itd. Kako dugo treba trajati aktivnost? Ako struka računa da oko prvih 30 minuta rada nogama trošimo samo glikogen jasno je da trebamo radit duže. Optimalno je biti u aktivnosti od 70-90 minuta 5-6 puta tjedno.
 

Kvalitetno i pravilno jesti

 
Nepravilna prehrana može biti jedan od faktora koji ruši cijeli sistem mršavljenja. Ovdje nema dijeta! Osnovna prehrana je bazirana na povećanom unosu proteina iz mesa, riba, jaja i mlijeka te eventualno proteinskih preparata u prahu na bazi soje, mlijeka, jaja ili sirutke, Formula1 i Protein napitak. Trebamo jesti i ugljikohidrate jer so oni neophodni u našem metabolizmu, Formula 1. Priroda je ljudima u sustavu dobivanje energije bila i darežljiva! Kada trošimo glikogen iz zaliha kao prvi izvor energije, to naše tijelo ne boli. Isto tako kada trošimo masti uz pomoć ovih suplemenata, to nas isto ne boli. Bez problema i bojazni možemo i raditi 60-90 minuta, pa čak i više bez ikakvih posljedica. Kada ulazimu u treći i zadnji izvor energija a to je razgradnja mišića (katabolizam) postoji odziv tijela - bolovi, grčevi, umor, ne osjećamo se dobro i na kraju odustajemo. Ako podržimo metabolizam masti sa suplementima nema nikakve mogućnosti da trošimo odnosno gubimo mišićnu masu.
 

OČEKIVANI REZULTATI KOD DEFINICIJE ILI MRŠAVLJENJA

 
Ako se pridržavamo svih navedenih činjenica pravilnim izborom suplemenata, adekvatnom pretežno proteinskom prehranom s dovoljnom razinom ugljikohidrata, tada samo dužina fizičke aktivnosti određuje rezultat. Neki minimum koji je isplativ je aerobna fizička aktivnost ( Aerobic, Step aerobic, Fat burning, i sl.) 3 dana u tjednu u trajanju od oko 60 minuta. Dokazani rezultat je u velikom broju primjera oko 3,0 do 3,5 kg mjesečno masti prevedene u energiju. Ta se količina povećava do oko 5 - 7 kg masti mjesečno ako smo odlučni i odrađujemo dnevno oko 90 minuta.
 
 
 
 
 
Dobrodošli !
trasparent
Logirajte se
trasparent
Registrirajte se te ostvarite mogućnost savjetovanja, informacije o svim ponudama, preporuke proizvoda za korištenje, te pregleda plana jelovnika i mogućnost učlanjenja.
trasparent
Registrirani korisnici imaju brojne prednosti.
trasparent
Pravila privatnosti
trasparent
Formula 1 Shake mix
trasparent
Formula 1 Nutritional Shake Mix
Zašto Formula 1?
Formula 1 kao idealan doručak
Kako funkcionira Formula 1?
Kako pripremiti shake napitak
Ukusni recepti za Formulu 1
trasparent
trasparent
trasparent
Katalog proizvoda
Accessories
trasparent
trasparent
Klijent logiranje
VIP ID log
TVideo & Multimedia
Conference Video Link
HOM Online
OTKRIJTE HERBALIFE
trasparent
Beta heart
trasparent
Team Herbalife
trasparent
Today Magazine
trasparent
INFO BOX
trasparent
Postanite Herbalife distributer
Pošaljite mi Vaš katalog
Pošalji katalog mojem prijatelju/ici
trasparent
POSJETITE NAS
trasparent
Početak suradnje
trasparent
PREHRANA & DOBROSTANJE
Pravila kvalitetnog mršavljenja
Level 10 Transformacija tijela u 90 dana
Garcinia Cambogia za vitku liniju
Razlika koju čine Herbalife proizvodi
Zdrava prehrana
Prirodan poticaj za uspješan dan!
Ja sam gladan!
Stručnjaci kažu da smo ono što jedemo
Važnost vlakana u ishrani
Prehranom do manje kilograma i poboljšanja dobrostojanja
Koliko znamo o obnovi organizma
Hrana budućnosti
Zašto jedemo i kad nismo gladni
Dodaci prehrani koji jačaju imunitet
Voda i vaše dobrostanje tijela
Vodič za dobrostanje zimi
Voda i vaše tijelo
Prikladno reagiranje na glad
Kako se danas hranimo?
Uspješna kontrola težine
trasparent
Zima je stigla - Herbalife
DEBLJINA I CELULIT
trasparent
Debljina i celulit
Koža poput breskve
Fit u formi
trasparent
MRŠAVLJENJE
trasparent
Zašto se debljamo?
Jeste li tip jabuke ili kruške
Od sala do mišića
Kako mršaviti kvalitetno
Malim koracima do velikih rezultata
I umjereni gubitak težine pruža bolje dobrostanje
Program za mršavljenje
Mršavite na pravim mjestima
Tjedni jelovnik
Shake recepti
trasparent
VOLITE SVOJU KOŽU
trasparent
Volite svoju kožu
Vitamini za kožu
Hidratacija kože iz dana u dan
Vježbanje i lijepa koža
Njega kože 21. stoljeća
trasparent
Anketa
trasparent
Moja tjelesna tezina trenutno je

Normalna
do 5 kg viska
do 10 kg viska
od 10-20 kg viska
vise od 20 kg viska


Rezultati
trasparent
 
 
 
 
KontaktOpće informacijeVažno za proučiti Knjiga dojmovaKatalog proizvodaHome
© 2012. Nrg fit.com - Sva prava pridržana - Design & Development OlympiaStudio
 
Svaka zloupotreba kao što je prijepis tekstova, kopiranje, umnožavanje, distribuiranje, razmjena svih podataka, korištenje programa i designa na vlastitim stranicama korisnika, komercijalna upotreba podataka za objavljivanje oglasa za poduzeća, trgovine, distributere i sl., predstavlja povredu zaštićenih autorskih prava i kažnjiva je zakonom.
trasparent

Nutrition Club Herba Centar Herbalife Youtube Herba Centar Herbalife Facebook