HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska HERBALIFE - Nezavisni distributer – Hrvatska
Brošura Herbalife
Home page Katalog proizvoda Sport & fitness Wellness Herbalife Kontakt
trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent trasparent

Trenutno posjetitelja online: 14
trasparent
Stranice za podršku i savjetovanje o Herbalife proizvodima Herbalife neovisni član
trasparent
Email:
info@herba-centar.com
trasparent
Savjetovanje. Preporuka. Vodstvo. Podrška. Informacije.
trasparent
Herbalife sustavi
trasparent
STANIČNA PREHRANA
Inteligentna prehrana
Moj optimalni doručak
trasparent
MRŠAVLJENJE
QuickStart sustav (početni sustav)
Thermostart sustav za kontrolu težine
trasparent
HERBALIFE POČETAK
Start paket
Probni paket
trasparent
HERBALIFE KORISNICI
Zadovoljni korisnici
trasparent
HERBALIFE EXTRA
Čokoladom do mršavljenja
Garcinia cambogia za vitku liniju
trasparent
Ciljana ishrana
trasparent
Aktivno tijelo
Uravnotežena probava
Dobar imunitet
Dobro starenje
Dobrobit srca
Vitalnost
trasparent
AKTUALNO
Detoksikacija tijela – čišćenje organizma
Kako promijeniti svoje prehrambene navike?
Arhiva tekstova
Prehrambeno stanje u Hrvatskoj !
Sport & Trening
trasparent
Priprema za aktivan život
Izabrati pravo vježbanje
Savjeti za kondiciju
Dobrobiti fizičke aktivnosti
Fitness za svaku dob
Važnost sportske prehrane
Nadopuna prehrane sportaša
Što biste željeli najbolje za vas i vaše tijelo
 
Snaga  proteina
Herbalife Story
trasparent
Herbalife story
Jamstvo kvalitete
Naš proizvod
Herbalife Cellular Nutrition
Herbalife Cellular & Molecular Nutrition Lab
Znanstveni savjetodavni odbor
trasparent
Poslovna mogućnost
trasparent
Dogovorite sastanak
Poslovna prilika
Organizacija i Marketing
Postani distributer
Promjenite svoj život
Zašto raditi Herbalife
trasparent
WELLNESS LIFESTYLE
Vaša predodžba o sebi
Počnite s pozitivnim promjenama danas
Što je to wellness?
Wellness revolucija
trasparent
trasparent
Otkrij dobrostanje tijela
Fitness stil života (Fitness Lifestyle)
Izgradite bolji život
Holistički pristup doživotnom dobrostanju
Što je to nutricijsko osiguranje?
Dosta vam je mesa ?
Hrana u bojama
Dinamična prehrana
Suplementi koji život znače
trasparent
Testirajte se
trasparent
Izračunajte svoj BMI
Koliko je opasan Vaš umor ?
Jedete li uravnoteženo i dovoljno ?
trasparent
Pitanja i odgovori
trasparent
Apetit i glad
Općenito
Presporo mršavljenje
Korištenje lijekova
Različiti problemi
Ostalo što niste znali o Herbalife-u
trasparent
 
 
 
trasparent
Podijeli | |
trasparent
 

Aktivno tijelo

 
 
Vi pripadate ambicioznim i izdržljivim sportašima koji treniraju visokim intenzitetom, potpuno se predajete sportu i pri tome pazite na svoj izgled. Za takve naporne treninge potrebna vam je i pravilna prehrana.
 
Izdržljivi sportaši za vrijeme treninga gube veliku količinu energije koja je organizmu potrebna. Ona se ne može nadomjestiti samo klasičnom prehranom. Neophodni su određeni dodaci prehrani: ugljikohidrati, proteini, minerali i vitamini.
 
Kod intenzivnog treniranja izdržljivi sportaši imaju veću potrebu za tekućinom i mineralima – tko želi postići vrhunske rezultate mora pravovremeno nadomjestiti gubike.
 
Prehrana i cilj treninga za postizanje individualnog cilja svakog sportaša mora biti određena. Ako tek netko počinje sa treningom snage, njemu je potrebno odrediti poseban program treninga i k tome odgovarajuću prehranu, za razliku od vrhunskog sportaša koji sudjeluje na stalnim natjecanjima.
 
Bavite li se body buildingom? Svejedno kakav je cilj pred vama, neovisno od toga želite li stvoriti atletsku građu ili samo privući znatiželjne poglede na svoje mišiće i tako očarati gledatelja, principi izgradnje mišićne mase važeći su za sve podjednako. Body building je mnogo više od samog treniranja. Progresivan opterećujući trening, određena prehrana i optimalni odmori moraju stajati u pravilnom odnosu. Upravo je zbog toga body building više od sporta, on je zapravo stav prema životu. Zato nam je kvaliteta bitna, jer kvaliteta proizvoda igra važnu ulogu za uspjeh pri treningu.
 
Svi oni koji malo ili jako aktivno treniraju koriste dodatke prehrani. Mi vam nudimo ukusne proizvode koji će vam omogućiti veći uspjeh u treningu i pravilno vas voditi u ostvarenju vaših želja. To ćete ostvariti lako probavljivim ugljikohidratima, visokovrijednim proteinima i cijelom paletom mikrohranjivih tvari najviše kvalitete. Sigurno je jedno! U svakoj situaciji ste optimalno opskrbljeni sa Herbalife-om. Bez brige, za vrijeme ili poslije treninga, da li kao dodatak prehrani ili nadomjestak prehrani nudimo vam: ukusne i svježe gotove napitke u praktičnom pakovanju, a zahtjevaju vrlo malo vremena za pripremu. Proizvodi koji vam pomažu da postignete cilj vašeg treninga, bez obzira kojim se sportom ili aktivnošću bavili. Naše proizvode koriste svi sportaši kojim je stalo do kvalitetne prehrene i vrhunskih rezultata Herbalife je za vas pripremio odličnu ponudu: vrlo ukusno i jednostavno za pripremanje.
 
Aktivno tijelo
 
Formula 1 Mješavina za hranjivi shake napitak
Izolat proteina soje sa najvišim biološkim vrijednostima. Naš ukusni napitak Formula 1 posebno je sastavljen kako bi osigurao optimalnu hranjivost. U njemu nema mesa, glutena, pšenice ni kvasca. On osigurava 8,8 grama esencijalnih prehrambenih aminokiselina koje organizam ne može sam proizvesti.
Osim toga, sadrži ugljikohidrate za brzo stvaranje energije, 22 vitamina i minerala, uključujući i antioksidantne vitamine A,C i E, biljke i manje od 7 grama masti po porciji. Napitak je isto tako dobar izvor dijetalnih vlakana. Dolazi u tri okusa: vanilija, jagoda i čokolada. Pola sata prije vježbanja napravite 3 dcl napitaka od Formule 1 ili odmah po završetku treninga.
 
Priprema za vrhunske sportaše: pripremite obrok od 100g kukuruznih pahuljica sa minimalnim udjelom šećera, 30 grama soja proteina i 300 ml masnog mlijeka. Ovu snažnu mješavinu uzimajte 1 sat prije treninga. Ako ste težine do 80 kg popijte do dva shake-a ( prije spavanja, za doručak ili poslijepodne), a ako prelazite sa tjelesnom težinom iznad 80 kilograma potrebna su vam do 3 shake-a dnevno.
 
Pakovanje: 550 grama
 
Za pregled cijena i kupovinu online morate se prvo registrirati ili ulogirati u svoj račun !!!
 
Formula 3 Osobno prilagođeni proteinski dodatak u prahu
Formula 3 osigurava jedinstvenu mješavinu visokokvalitetnih proteina soje i sirutke. Prilagodite svoj shake napitak od Formule 1 svojim potrebama dodavanjem ispravne količine proteina, čime ćete pomoći razvoju nemasne tjelesne mase i obuzdavanju gladi. Odličan način zadovoljenja svakodnevnih potreba za proteinima
bez dodatnih masti! Proteini, ili točnije, sastavni dijelovi proteina koji se nazivaju aminokiselinama, bitna su komponenta svake stanice u organizmu. Stanicama imunološkog sustava, kože, kose i mišića potrebni su proteini za izravno funkcioniranje i rast.
Cilj ambicioznih body buildera je postići mišićnu masu intenzivnim treningom uz konstantnu opskrbu aminokiselinama (proteinima) nakon treninga u svrhu regeneracije i izgradnje mišića. Tijelo nije sposobno pohraniti protein, kao što to može učiniti sa ugljikohidratima i masti, pa mu zato moramo osigurati redovitu opskrbu proteina. Izolirani soja protein, koji je dio mješavine, pripada grupi proteina koji ima laku i brzu apsorpciju. On osigurava opskrbu mišića aminokiselinama u trajanju od približno 4 sata. Također, dio mješavine čini i izolirani protein sirutke koji ima najbržu apsorpciju. Kod intenzivnog treninga on se apsorbira u mišiće odmah nakon uzimanja, a u potpunosti se iskoristi unutar jednog sata.
 
• Pomaže u održavanju sigurnog i preporučenog unosa proteina.
• Ravna jušna žlica praha sadrži približno 5 grama proteina
• Sadrži soja protein koji sadrži izoflavone. Oni mogu pomoći u održavanju zdravih kolesterola.
• Sadrži protein sirutke bogat cistinom i metioninom, koji su bitni za razvoj mišića.
• Ne sadrži masti, šećer, ugljikohidrate, kvasac, kolesterol, sol, laktozu, zaslađivače niti umjetne boje.
• Može se pomješati sa svakim napitkom, toplim ili hladnim.
 
Pakovanje: 240 grama
 
Za pregled cijena i kupovinu online morate se prvo registrirati ili ulogirati u svoj račun !!!
 
Savjet za korištenje: u fazi mišićnog treninga i definicije prepuručujemo uzimanje Proteinskog napitka pripremljenog u vodi nakon treninga.
Zašto 100 % proteinski dodatak u prahu?
San bodybuildera ... za dizače utega Proteinski dodatak u prahu je odličan odabir za povećanje razina proteina. Dizači utega mogu koristiti Formulu 1, dodati mlijeko, voće i dvije ravne jušne žlice Proteinskog dodatka u prahu i jednostavno dobiti preporučenih 25 grama proteina za napitak koji se pije nakon vježbanja. Tada počinje faza regeneracije mišića! Treniranim mišićima osigurava se brza opskrba aminokiselinama ( Formula 1) u dovoljnoj količini, kroz dulje vrijeme u razdoblju oporavka nakon treninga i za vrijeme spavanja, gdje se koriste za regeneraciju. Sportašima u fazi treniranja dobro je poznat «afterburn» (efekat kasnijeg sagorijevanja). Body builderi su se u to uvjerili i osigurali u manjim unosom ugljikohidrata (koji se nalaze u Formuli 1) nakon treninga zajedno sa Proteinskim napitkom.
 
Roseguard™
Je biljni antioksidans kao dodatak prehrani, načinjen od ekstrakta ružmarina i pomiješan s ekskluzivnom kombinacijom ljekovitih biljki. Djeluje sinergistički s tjelesnim prirodnim resursima, antioksidansima i karotenoidima. Poboljšava kvalitetu vašeg sna. Roseguard-ove antioksidantne hranjive tvari pomažu u suzbijanju aktivnosti slobodnih radikala potaknute sportom i nadopunjuju dragocjene hranjive tvari potrebne za aktivan način života. Savjet za korištenje: Nakon treninga i prije spavanja popiti jednu kompresu Roseguard-a.
Pakovanje: 30 kompresa
 
Za pregled cijena i kupovinu online morate se prvo registrirati ili ulogirati u svoj račun !!!
 
Biljni napitak od aloje
Nudeći blagodati biljke aloja vera ovaj ukusan osvježavajući napitak može pomoći u umirivanju vašeg probavnog sustava i potaknuti vaše tijelo na prirodno samopročišćavanje. To nije sve, biljni koncentrat aloje je isto tako odličan način da smanjite unos šećera i povećate unos vode u svoje tijelo! Umješajte količinu od 3-4 čepa koncentrata u 125 ml vode.
Pakovanje: 30 kompresa
 
Za pregled cijena i kupovinu online morate se prvo registrirati ili ulogirati u svoj račun !!!
 
Za pregled cijena i kupovinu online morate se prvo registrirati ili ulogirati u svoj račun !!!
 
 
 
Naši shakeovi, koji se mogu napraviti svugdje i ponesti svugdje, temeljni su nutricijski obroci.
 
Sve vrlo jednostavno! Izaberite između četiri fantastična Formula 1 okusa (vanilija, čokolada, jagoda i kapučino). Dodajte ispravnu količinu Formula 3 Personalized Protein Powder kako bi zadovoljili vašu dnevnu potrebu za proteinima, pomiješajte s voćem i izmiksajte s nemasnim ili sojinim mlijekom. Nemasno i sojino mlijeko snabdjeti će vas s potrebnim proteinima i kalcijem. Dodajte vlakna da pomognu izbacivanju otpadnih tvari iz organizma i svježi, šareni obrok prepun hranjivih tvari = Idealan obrok!
 
Uz dva ukusna shakea dnevno, uživajte u dobro izbalansiranom obroku koji će vam pomoći u održavanju energije.
 
 
Preporuka PLUS: Želite li da se hranjivi sastojci bolje apsorbiraju i asimiliraju, preporučujemo vam uz ovaj program još korištenje posebnog dodatka prehrani Cell Activator .
 
To je integrator vitamina B1, B2 i B6 koji su posebno pručavani kako bi pomogli organizmu u potpunom iskorištavanju hranjivih tvari iz hrane koju jedemo, te nadalje kako bi mogli pomoći pri boljoj asimilaciji nutrijenasa koji su sadržani u dijeti (sustavu i programu) koju provodimo. Cell Activator pospješuje dodatan doprinos specifičnih nutrijenasa pri proizvodnji energije od strane organizma – koja pomaže tijelo u njegovim aktivnostima, te stoga daje osjećaj boljeg općenitog zdravstvenog stanja.
 
Wellness procjena i analiza
Pogledajte svoj 7-dnevni plan obroka
Nazovite svoga osobnog trenera
 
Nećemo vas ostaviti same. Na svakom koraku sustav predviđa dobre savjete, potporu i ohrabrenje. Naoružani sa točnim informacijama i najboljim proizvodima, postići ćete rezultate brže nego što ste mislili!
 
Svi proizvodi su potpuno na biljnoj bazi!
Svaki od proizvoda se može naručiti pojedinačno ili u unaprijed predviđenim kompletima sastavljenim u sustave.

*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti. Kliknite ovdje za dodatne informacije.
 
Napomena:
Svi programi kao i pojedinačni proizvodi se mogu platiti putem American Express kartice, Diners kartice, Mastercard kartice i Visa kartice. Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od naplate naručenog proizvoda ili sustava.
Ako program sadrži Formulu 1 molimo Vas da u napomeni navedete pri potvrđivanju narudžbe, koji okus Formule 1 želite: vanilija, jagoda ili čokolada.
 
 
 
 
 
 
Dobrodošli !
trasparent
Logirajte se
trasparent
Registrirajte se te ostvarite mogućnost savjetovanja, informacije o svim ponudama, preporuke proizvoda za korištenje, te pregleda plana jelovnika i mogućnost učlanjenja.
trasparent
Registrirani korisnici imaju brojne prednosti.
trasparent
Pravila privatnosti
trasparent
Formula 1 Shake mix
trasparent
Formula 1 Nutritional Shake Mix
Zašto Formula 1?
Formula 1 kao idealan doručak
Kako funkcionira Formula 1?
Kako pripremiti shake napitak
Ukusni recepti za Formulu 1
trasparent
trasparent
trasparent
Katalog proizvoda
Accessories
trasparent
trasparent
Klijent logiranje
VIP ID log
TVideo & Multimedia
Conference Video Link
HOM Online
OTKRIJTE HERBALIFE
trasparent
Beta heart
trasparent
Team Herbalife
trasparent
Today Magazine
trasparent
INFO BOX
trasparent
Postanite Herbalife distributer
Pošaljite mi Vaš katalog
Pošalji katalog mojem prijatelju/ici
trasparent
POSJETITE NAS
trasparent
Početak suradnje
trasparent
PREHRANA & DOBROSTANJE
Pravila kvalitetnog mršavljenja
Level 10 Transformacija tijela u 90 dana
Garcinia Cambogia za vitku liniju
Razlika koju čine Herbalife proizvodi
Zdrava prehrana
Prirodan poticaj za uspješan dan!
Ja sam gladan!
Stručnjaci kažu da smo ono što jedemo
Važnost vlakana u ishrani
Prehranom do manje kilograma i poboljšanja dobrostojanja
Koliko znamo o obnovi organizma
Hrana budućnosti
Zašto jedemo i kad nismo gladni
Dodaci prehrani koji jačaju imunitet
Voda i vaše dobrostanje tijela
Vodič za dobrostanje zimi
Voda i vaše tijelo
Prikladno reagiranje na glad
Kako se danas hranimo?
Uspješna kontrola težine
trasparent
Zima je stigla - Herbalife
DEBLJINA I CELULIT
trasparent
Debljina i celulit
Koža poput breskve
Fit u formi
trasparent
MRŠAVLJENJE
trasparent
Zašto se debljamo?
Jeste li tip jabuke ili kruške
Od sala do mišića
Kako mršaviti kvalitetno
Malim koracima do velikih rezultata
I umjereni gubitak težine pruža bolje dobrostanje
Program za mršavljenje
Mršavite na pravim mjestima
Tjedni jelovnik
Shake recepti
trasparent
VOLITE SVOJU KOŽU
trasparent
Volite svoju kožu
Vitamini za kožu
Hidratacija kože iz dana u dan
Vježbanje i lijepa koža
Njega kože 21. stoljeća
trasparent
Anketa
trasparent
Moja tjelesna tezina trenutno je

Normalna
do 5 kg viska
do 10 kg viska
od 10-20 kg viska
vise od 20 kg viska


Rezultati
trasparent
 
 
 
 
KontaktOpće informacijeVažno za proučiti Knjiga dojmovaKatalog proizvodaHome
© 2012. Nrg fit.com - Sva prava pridržana - Design & Development OlympiaStudio
 
Svaka zloupotreba kao što je prijepis tekstova, kopiranje, umnožavanje, distribuiranje, razmjena svih podataka, korištenje programa i designa na vlastitim stranicama korisnika, komercijalna upotreba podataka za objavljivanje oglasa za poduzeća, trgovine, distributere i sl., predstavlja povredu zaštićenih autorskih prava i kažnjiva je zakonom.
trasparent

Nutrition Club Herba Centar Herbalife Youtube Herba Centar Herbalife Facebook